Till salu

Rickomberga, Uppsala

Hildur Ottelinsgatan 2B

  • Friliggande villa
12 500 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 7 rum och kök
area icon Yta
  • 195 m2 boarea
  • 50 m2 biarea
  • 808 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1979
Hildur Ottelinsgatan 2B

Huset där man inte lämnat något åt slumpen; allt är noga avvägt för att smälta in i perfekta miljön!

Med ett utmärkt läge i Rickomberga där ni kan njuta av utsikt över både Domkyrkan och Slottet finns nu ett unikt tillfälle att förvärva en 1,5-plans soutterängvilla som renoverats kontinuerligt de senaste åren. När man utfört renoveringarna har man dessutom gjort noggranna val i regel av känd design samt hög standard med inköp från Ekeby Bruk. Huset är mycket rymligt med sina 195 + 50 kvm och här lägger man stort fokus på de sociala ytorna för bästa umgänge. Enormt vardagsrum, kök och matsal i öppen lösning med öppningsbara fönsterpartier som sträcker sig från golv till tak för bästa ljusspridning och för att låta den egna, insynsskyddade trädgården bli en del av rummet. Köksinredning av snygg design som väcker uppmärksamhet och med maskinell utrustning som har allt ni önskar plus lite till. Vardagsrumsdelen är placerad invid stort fönster och strax intill finns den dekorativa braskaminen som utöver att ge skön värme kallare årstider dessutom är placerad så ni kan njuta av den från merparten av husets vrår. I anslutning till sällskapsytorna finns två rejäla sovrum varav det ena klassas som ”master bedroom” och sedan även en stor spa-avdelning med stilren inredning, påkostade blandare, bred dusch, badkar, bastu och direktaccess till jacuzzin. I entréplan finns yttersta välkomnande hall med bred passage till övre plan och god avhängningsyta, två stora sovrum där det ena idag nyttjas som gym, gästtoalett med dusch och rejält tvättutrymme, man har även gjort en uthyrningsdel med separat ingång, kök/vardagsrum i öppen lösning, sovrum med förvaring och våtutrymme med dusch, wc och tvättmöjligheter. Hela övre plan har integrerad ljudanläggning från Bang & Olufsen som numera har integrerats med Sonos högtalarsystem för smidig hantering via mobilen. I markplan finns även en fullt rustad uthyrningsdel med egen entré om 2 rok som inbringar fin sidoinkomst.

Härlig, uppvuxen trädgårdstomt utan insyn i väster för att fånga upp dagens bästa soltimmar. Här finns bl a fruktträd, syrénlund och en ståtlig husmur av pelare samt vackert smide som hälsar välkommen. På tomten finns även en rymlig varmbonad och elansluten lekstuga/gäststuga. Garage för en bil samt ytterligare plats för två bilar på den stenbelagda uppfarten.

Lugnt och trivsamt belägen i barnvänligt område nära Stabbyskogen med elbelyst skid/motionsspår och charmiga Stabby Prästgård som ibland bjuder in till fika. Nära till både daghem och skolor; både Eriksskolan och Tiundaskolan finns något kvarter bort men även till studentlivet med Ekonomikum i fokus. I närområdet finns flera bra livsmedelsaffärer, Mimmi Ekholms plats erbjuder bl a gym, restauranger och välsorterad mataffär. Tränar gör man även på närliggande Friskis & Svettis-anläggningen i Ekeby. Kring Ringgatan finns flera butiker, bank och restauranger men du tar dig även på 7-8 min in till stadskärnan med cykel. I nära anslutning finns dessutom en busshållplats (buss 5 samt regionbussar) och bilpendlare till hittar enkelt till påfarter mot större vägar.

Intresseanmälan
Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Hildur Ottelinsgatan 2B, Till salu i Rickomberga, Uppsala Planlösning från Hildur Ottelinsgatan 2B, Till salu i Rickomberga, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad