Såld

Herrhagen, Uppsala

Herrhagsvägen 244

Slutpris: 4 000 000 kr

Herrhagsvägen 244

Mycket välhållet kedjehus på lugn tomt!

Välkomna till ett smakfullt och väl omhändertaget kedjehus i barnvänliga Herrhagen på lugn återvändsgata! Husets uteplats är lugnt belägen och omgärdas av staket och buskar. Här finns även planteringsmöjligheter för att förgylla trädgården ytterligare. Intill huset ligger carport med förråd som rymmer redskap. Uppfarten framför garaget är stenbelagd.

Bostaden ger er ett nedre plan med entré med klinkergolv, rymligt och välutrustat kök med matplats för ca 6 personer. Här finns bland annat maskinell utrustning i form av pyrolysugn, diskmaskin, dubbla kyl och frys, induktionshäll och köksfläkt. Stort vardagsrum med utgång till bostadens vackra uteplats på baksidan av huset. Utöver detta finns även ett badrum med kakel och klinker, duschhörna, wc, handfat med kommod samt tvättmaskin.

På övre plan finner ni tre stycken sovrum, samt ett allrum som på ett smidigt och funktionellt sätt går att göra om till ett fjärde sovrum. Andra planet har även det ett våtutrymme som är utrustat med kakel och klinker, badkar, WC och handfat med kommod samt golvvärme.

Här bor du ett stenkast från natur- och friluftsliv och med bl.a. fotbollsplan, skidspår och skridskois. Närhet till förskolor och skolor. Flera busslinjer går "runt knuten" och med cykel tar du dig till city på 15-20 min. Goda servicemöjligheter vid Herrhagens köpcentrum med bl.a. ICA Maxi, Rusta, Willys, Lindex, apotek och Systembolaget.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Herrhagsvägen 244, Såld i Herrhagen, Uppsala Planlösning från Herrhagsvägen 244, Såld i Herrhagen, Uppsala Planlösning från Herrhagsvägen 244, Såld i Herrhagen, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad