Såld

Herrhagen, Uppsala

Herrhagsvägen 198

Slutpris: 4 010 000 kr

Herrhagsvägen 198

Välkommen till detta trevliga och välplanerade parhus i gott skick. Här får ni bl a en öppen planlösning som erbjuder bra sällskapsytor på entréplan men även gott om sovrum på övre plan. Två uteplatser där trädäcket på baksidan har eftermiddagssol och uteplatsen på framsidan har sol mellan morgon- och förmiddagssol. Carport med rejäl isolerat förrådsdel som är isolerat och ombyggd till sovrum. Sovrummet kan vid behov även användas som förråd.

Planlösningen på entréplan ger er entré/hall med plats för ytterkläder, ett fint och ljust kök, rymligt vardagsrum med utgång till uteplats på baksida med trädäck, och badrum med badkar med tvättmaskin och torktumlare. På övre plan finner ni en hall, ett badrum renoverat 2019 med dusch och tre sovrum varav master bedroom med stor walk in closet.

Lugnt och trevligt område, utmärkt för barnlek med god uppsikt från bostaden.

Upplev framtiden i ett av Uppsalas mest expansiva områden - här bor du med ett stenkast till natur- och friluftsliv och med bl.a. fotbollsplan, skidspår, skridskois samt kolonilotter i området där det också finns förskolor, skolor och ett bibliotek. Flera busslinjer går "runt knuten" och med cykel tar du dig till city på 15-20 min. Goda servicemöjligheter vid Stenhagens köpcentrum med bl.a. ICA Maxi, Rusta, Willys, Lindex, Jysk, apotek och Systembolaget. Lekplatser för de yngre finns ett stenkast bort.

Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad