Såld

Herrhagen, Uppsala

Herrhagens byväg 145

Slutpris: 5 100 000 kr

Herrhagens byväg 145

Välskött hus i gröna Herrhagen med både trädgård och balkong!

Välkommen till denna trevliga och välplanerade villa i gröna Herrhagen. Här får ni bl a en öppen planlösning som erbjuder bra sällskapsytor på entréplan men även gott om sovrum på övre plan. Härlig uteplats där trädäcket med den inglasade altanen bjuder på lugn och ro med skogen som närmsta granne. Den trevliga delen av tomten på framsidan ger plats för parkering för två bilar, sittgrupp samt och har utsikt ut med den lugna återvändsgatan. Garage med förrådsdel i anslutning till huset. Här finns även möjlighet att inreda för andra ändamål än förvaring.

Huset från 2004 fördelar sina 142 kvm på två plan. Entréplanet med stor och inbjudande hall öppnar upp mot vardagsrum, matsalsrum och kök. I hallen finns plats för att hänga av ytterkläder och i anslutning ligger badrum och tvättstuga. Vardagsrummet och matsalsrummet ligger i fil och ger fint ljusinsläpp från stora fönster i tre väderstreck. Här finns möjlighet att dela av rummen till fördel för ett extra sovrum eller kontor. Från köket/matplatsen nås uteplatsen via altandörr. Köket är väl tilltaget med gott om förvaring, bra arbetsyta och här får ni plats med stort matbord. Tvättstuga/teknikrum med tvättmaskin, torktumlare, värmepump och förvaring. Det helkaklade duschrummet erbjuder dusch och annan möblemang. Övre planet ger er husets alla fyra sovrum varav ett med en privat balkong, ett trevligt badrum och en klädkammare för extra förvaring.

Upplev framtiden i ett av Uppsalas mest expansiva områden - här bor du med ett stenkast till natur- och friluftsliv och med bl.a. fotbollsplan, skidspår, skridskois samt kolonilotter i området där det också finns förskolor, skolor och ett bibliotek. Flera busslinjer går "runt knuten" och med cykel tar du dig till city på 15-20 min. Goda servicemöjligheter vid Stenhagens köpcentrum med bl.a. ICA Maxi, Rusta, Willys, klädaffär, apotek, café, restaurang och Systembolaget. Lekplatser för de yngre finns ett stenkast bort.

Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Herrhagens byväg 145, Såld i Herrhagen, Uppsala Planlösning från Herrhagens byväg 145, Såld i Herrhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad