Kommande bostad

Henriksdalsberget, Nacka

Henriksdalsringen 99, 5tr

  • price tag icon 4 867 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 81 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 867 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1969-71
Henriksdalsringen 99, 5tr

Trivsam trea med inglasad balkong högt upp i huset!

Presenterar en trivsam trea om 81 välplanerade kvadratmeter med ett insynsfritt läge högt upp i huset. Härlig inglasad balkong med en vacker utsikt över Söderort och Hammarbybacken. Ni välkomnas här av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Köket är välplanerat med bra förvaring och fin plats för matbord intill fönstret. Generöst vardagsrum som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro. Vidare disponerar bostaden två sovrum i bra storlek. Helkaklat badrum och en separat gäst-wc. Belägen i en välskött förening som äger marken. För medlemmarna finns garage, tvättstuga, övernattningslägenhet, bastu och barnvagns- och cykelrum. Här bor ni på vackra Henriksdalsberget med flera lekplatser utanför porten, närhet till vackra promenadstråk och ett litet centrum med all behövlig service. Utmärkta kommunikationer med flera busslinjer som tar dig till slussen på 5 minuter.

Intresseanmälan
Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Henriksdalsringen 99, 5tr, Kommande i Henriksdalsberget, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad