Såld

Henriksdalsberget, Nacka

Henriksdalsringen 9

Slutpris: 2 950 000 kr

Henriksdalsringen 9

Blivande drömboende med fantastisk utsikt!

Nu finns möjligheten att förvärva en ljus och rymlig två om 63 kvadratmeter med möblerbar inglasad balkong och härlig utsikt över Stockholms innerstad. Lägenhetens yta är optimalt planerad och fördelas över en hall utrustad med garderober för maximal förvaring, ljust och välplanerat kök, stort vardagsrum med parkettgolv och utgång mot balkongen, väl tilltaget sovrum samt ett rymligt badrum. Bostaden erbjuder generöst ljusinsläpp ifrån stora fönsterpartier med en underbar utsikt över staden nedanför.

Den stabila och äkta föreningen Utsikten 1–35 innehar marken med äganderätt och tillsammans med grannföreningen BRF Svindersvik äger de även Henrikdalsbergets Värmecentral, verksamhet bidrar märkbart till att hålla nere föreningens uppvärmningskostnader. Föreningen säljer även värme vidare till en annan grannföreningen och förskola i kommunen.

Fastighet ligger belägen i ett av Nackas mest trivsamma bostadsområden högst uppe på Henriksdalsberget och har en oslagbar utsikt över hela Stockholms innerstad och inlopp – bara ett stenkast från Södermalm, Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter. Området erbjuder god närservice och fantastiska kommunikationer med dagligvarubutiker med paketutlämning, restauranger, frisörer, kemtvätt- och skrädderitjänster samt ett stort antal busslinjer praktiskt taget utanför porten. Via en trappa ifrån Henriksdalstoppen når du snabbt och smidigt även Värmdövägen och samtliga Värmdölinjer som tar dig till slussen på några minuter samt saltsjöbanans station. En kort promenad härifrån finner man SL:s färjor med vilka du tar dig till Nybroviken, Djurgården, Värtan och Lidingö.

Richard Sörman
Ansvarig mäklare

Richard Sörman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Richard
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad