Såld

Henriksdalsberget, Nacka

Henriksdalsringen 45

Slutpris: 4 800 000 kr

Henriksdalsringen 45

Väldisponerad trea högst upp i huset med magisk utsikt!

På ett högt och ostört läge med en magisk utsikt väntar en väldisponerad trea om 81kvm. Härlig balkong med soligt sydvästläge med panoramautsikt över Hammarbykanalen, Sjöstaden, Djurgården och Hammarbybacken. Bostaden har en hemtrevlig känsla med välplanerade ytor där varje kvadratmeter får sin fulla rätt och här finns fina förutsättningar att trivas. Du välkomnas här av en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i garderober. Vidare når du det stilrena köket som inspirerar till matlagning med en fin plats för matbord intill fönster. Det luftiga vardagsrummet är lättmöblerat och har gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Här nås den mysiga balkongen som rymmer utemöbler och diverse planteringar. Vidare disponerar bostaden två sovrum i bra storlek. Helkaklat badrum som är utrustat med badkar och en separat gäst-wc. I föreningen finns garage, tvättstuga, cykelrum, miljörum och barnvagnsrum för er bekvämlighet. Helt klart en bostad att längta hem till. Välkommen hit för att trivas och njuta!

Här bor du på vackra Henriksdalsberget med lekplatser, utomhusgym, hängmattor, sittbänkar och grill på innergården. På somrarna anordnas turneringar på fotbollsplanen och boulespel anordnas av grannarna på helgerna. Utanför porten finns Cafévy som har öppet under sommarmånaderna som är belägen 57 meter över havet med en vacker utsikt över Stockholm. Här serveras bland annat goda bakverk, glass, lemonader och veganska alternativ. På promenadavstånd finns båtklubbsparken med sin stora brygga och Anders Franzéns park med en lekplats som är uppbyggd som en hamnstad med ett litet skeppsvarv . Här finns även gungor, en stor barnhage och skatepark för streetåkning. I närområdett finns även gym, vårdcentral, förskola, fritidsgård, restaurang och pizzeria. På promenadavstånd finns Hammarby sjöstad och Södermalm som har flera caféer och restauranger. Shoppingcenter i Sickla och Nacka Forum når du på ca 10 min med bil. Kommunikationerna är utmärkta med flera busslinjer som tar dig till Slussen på 5 minuter.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close