Till salu
Budgivning pågår

Storvreta, Uppsala

Hemmansvägen 14

Senaste bud
bidding icon with dollar sign Budgivare 1 2 775 000 kr Visa alla
2 975 000 kr
area icon Yta
  • 77 m2 boarea
  • 406 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1972
Hemmansvägen 14

Bekvämt boende i Storvreta

Välkommen till ett lugnt beläget enplans kedjehus i Storvreta.

Husets planlösning erbjuder två stycken sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, kök med ljusa köksluckor, vardagsrum med braskamin i täljsten samt luftvärmepump i hallen. Stor inglasat uterum som är beläget mot den trevliga trädgården. Gränsar mot allmänning på baksidan. Carport på framsidan vid infart med varmförråd. Vidare finns en friggebod på 10 kvm.

I Storvreta finner ni ett stort serviceutbud med bl.a. matbutiker, flera förskolor och skolor, restauranger, vårdcentral mm. Närhet till upplysta motionsspår med möjlighet till längdskidåkning vintertid, idrottsplats och skog. Utmärka kommunikationer med Upptåget, stadsbussar och närhet till E4:an.

Intresseanmälan

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad