Såld

Knutby, Uppsala

Hemåla Rönninge 153

Slutpris: 1 100 000 kr

Hemåla Rönninge 153

Huset har renoveringsbehov och säljs med friskrivningsklausul till ett FAST PRIS! Stor tomt om drygt 2 000 kvm. Huset erbjuder en hall, kök med bra matplats, vardagsrum, upp till 4 sovrum, badrum, bastu samt tvättstuga. Gott om förvaringsutrymmen i källaren. Stor inbyggd altan samt inglasat uterum med utsikt över gröna vyer.

Bo på ett lugn och lantligt läge med grönskande omgivningar och samtidigt bra bussförbindelser då busshållplatsen är belägen vid vägen knappt 200 m från huset. Även pendlingsmöjligheter till Uppsala och södra påfarten på E4:an. Mataffär, skola, idrottslag och fritidsaktiviteter finns i både Knutby (4 min med bil) och Almunge (12 min med bil).

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad