Såld

Södermalm - Högalid, Stockholm

Heleneborgsgatan 21A

Slutpris: 7 950 000 kr

Heleneborgsgatan 21A

Väldisponerad trea med en social planlösning och närhet till allt!

Nu saluförs en väldisponerad trerummare med närhet till såväl stadspulsen, grönskande natur och vackra promenadstråk längst vattnet. Stora fönster i två väderstreck tillsammans med den generösa takhöjden skapar ljus, rymd och en härlig atmosfär i hela bostaden. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger generösa sällskapsytor. Vardagsrummet är lättmöblerat och här finns gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang och utmärkta förvaringsmöjligheter finns i klädkammaren. Smakfullt kök som förser er med bra förvaring, goda arbetsytor och fin plats för matbord intill fönster. Vidare disponerar bostaden två ordentliga sovrum belägna mot tyst gård. Från det ena sovrummet finns en öppningsbar fransk balkong med egen trappa som leder er direkt till den grönskande innergården som har sittgrupper, sandlåda för barnen och grillmöjligheter. Helkaklat badrum utrustat med dusch och tvättmaskin för er bekvämlighet. Till sist en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt bra förvaring i garderober. Belägen i en elegant fastighet anno 1913 på en lugn återvändsgata. Välskött äkta förening som äger marken. För medlemmarna finns tvättstuga, cykelrum, snickerirum och gemensamhetslokal med dusch, bastu, soffdel, kökspentry och möjlighet till pingis eller långbord för fester.

Med sin kreativa atmosfär har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Den nybyggda gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Bistro Barbro, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! April till och med september kan du hänga på Hornstulls marknad, där kan du både hitta ett och annat loppisfynd och äta gott från foodtrucksen. Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom buss 4 och 54. För sommarens nöjen, med bad och picknic's kan du välja bland flera underbara bad -och grönområden runt Långholmen och Tantolunden. För barnen finns parkleken Högalid på promenadavstånd.

Välkommen på visning

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Heleneborgsgatan 21A, Såld i Södermalm - Högalid, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close