Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Heimdalsgatan 5, 3tr

Slutpris: 14 200 000 kr

Heimdalsgatan 5, 3tr

Väldisponerad sekelskiftesfemma med hörnbalkong i sydvästläge!

På lugna Heimdalsgatan endast ett stenkast från Odenplan saluförs denna sekelskiftesdröm med hörnbalkong mot föreningens grönskande gård i sydvästläge. Här samsas tidstypiska attribut såsom vackra trägolv, kakelugn, pardörrar, stuckaturer och takrosetter med genomgående modern standard. Idealisk planlösning med stora eleganta fönster som släpper in rikligt med ljus och tillsammans med den generösa takhöjden en härlig rymd. Välplanerat kök i en stilsäker interiör med bänkskiva i carraramarmor och en praktiskt köksö med plats för tre höga stolar där ni kan avnjuta frukost eller lunch. Från köket nås den härliga hörnbalkongen som kan möbleras efter önskemål och plats finns för diverse planteringar. Matsal i anslutning till köket med goda möjligheter att duka upp till långbord för middagsbjudningar för familj och vänner. Väl tilltaget vardagsrum med gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang och annan önskvärd inredning. Bostaden erbjuder tre sovrum i bra storlek med goda förvaringsutrymmen i garderober. Stilrent helkaklat badrum utrustat med dusch och förberett för tvättmaskin samt en separat gäst-wc. Belägen i välskött förening med god ekonomi och som dessutom äger marken. För medlemmarna finns en gemensam idyllisk innergård med Magnoliaträd, damm som porlar, matbord för större sällskap och en gasolgrill. Sammantaget en enastående bostad i Vasastan med fina förutsättningar att bo länge.

Här bor du mitt i pulsen och i hjärtat av Odenplan. Bostadens centrala läge erbjuder verkligen det bästa av allt. Här finns ett imponerande restaurangutbud med bland annat klassiska krogar såsom Tennstopet & Tranan. Fik och caféer i kombination med shoppingbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Dessutom finns här flera välsorterade mataffärer och träningsanläggningar. Inom gångavstånd finns också underbara grönområden vid Vasaparken, Hagaparken, Vanadisparken och vackra promenadstråk runt Karlbergssjön. Kommunikationerna är utmärkta med flerta innerstadsbussar, tunnelbana och pendeltåg.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Heimdalsgatan 5, 3tr, Såld i Vasastan - Odenplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close