Såld

Heidenstam, Uppsala

Heidenstamsgatan 49

Slutpris: 1 490 000 kr

Heidenstamsgatan 49

Högst upp med balkong i västerläge!

Välkomna till denna välplanerade tvåa belägen högst upp i huset med lugnt läge mot park och innergård. Bostaden erbjuder stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp, ljust kök med matplats, sovrum med gott om förvaring samt helkaklat stort badrum med dusch, tvättmaskin samt golvvärme installerat. Balkongen med eftermiddags- och kvällssol nås både från sovrummet och köket! Bredband ingår i avgiften.

Tack vare stamrenovering som sker i höst blir badrummet totalrenoverat och man har som köpare möjlighet att påverka utformningen!

Föreningen tillhandahåller stora och fina innergårdar för sina medlemmar med trädgårdsmöbler och lekplatser. Tennisbana, boulebana och gym finns för dig som vill vara aktiv. Hobbyrum, bastu och cykelförråd är några ytterligare fördelar för dig som boende här.

I avgiften ingår: Värme, varm- och kallvatten, kabel-TV, tvättstuga, internet (500/1000 mbt/s) och bostadsrättstillägg.

Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till grönområden och bekvämt cykelavstånd till Uppsalas stadskärna samt Gränby köpstad. Mycket nära (3 minuters gångväg) finns Heidenstamstorg där du finner god service med bl.a. ICA, apotek, gym, vårdcentral och frisör. Förskola och skola finns i området. Goda kommunikationer med buss i flera riktningar.

Välkommen på visning - anmäl dig gärna!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad