Till salu

Heidenstam, Uppsala

Heidenstamsgatan 37

1 895 000 kr
area icon Yta
  • 84,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 113 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1967
Heidenstamsgatan 37

Välplanerad lägenhet med balkong i väster. Bredband ingår i avgiften!

Välkomna till denna välplanerade trea belägen högst upp i lugnt läge mot park och innergård. Bostaden erbjuder stort vardagsrum med härligt ljusinsläpp, väldisponerat kök, två ordentliga sovrum med gott om förvaring, solig balkong i härligt syd/väst-läge samt helkaklat stort badrum.

Föreningen tillhandahåller stora och fina innergårdar för sina medlemmar med trädgårdsmöbler och lekplatser. Tennisbana, boulebana och gym finns för dig som vill vara aktiv. Hobbyrum, bastu och cykelförråd är några ytterligare fördelar för dig som boende här.

Här bor du i ett familjevänligt område med närhet till grönområden och bekvämt cykelavstånd till Uppsalas stadskärna samt Gränby köpstad. Mycket nära Heidenstamstorg där du finner god service med bl.a. matbutik, apotek, gym, vårdcentral och frisör. Förskola och skola finns i området. Goda kommunikationer med buss i flera riktningar.

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 4 juni, 14:15 - 15:00
Anmäl mig

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad