Såld

Ransta, Sala

Hebovägen 13

Slutpris: 2 125 000 kr

Hebovägen 13

Rymlig 1-plansvilla på utsökt läge!

Nu erbjuder vi en rymlig villa på ett härligt och lugnt läge med naturen intill. Delvis i behov av modernisering/renovering men med stora möjligheter.
Huset erbjuder generösa utrymmen för hela familjen.

Hall med anslutande badrum samt gästtoalett. Stort härligt vardagsrum med gott om plats för förvaring. Stora fönsterpartier skapar trivsel. Det finns även en rejäl braskamin att njuta av.
Köket ligger i öppen planlösning med den stora matplatsen. Härifrån kommer du även ut till det inglasade uterummet. Det finns fyra bra sovrum samt ytterligare arbetsrum liksom tvättstuga och bastu.
Den härliga och mysiga trädgården är mycket tilltalande med sitt fina läge. Gräsmatta, träd och buskar. Här trivs man!

Detta är ett tillfälle för dig som söker ett rymligt boende med möjlighet att sätta din egen prägel. Det utsöka läget med den fina trädgården gör det lätt att trivas.

Välkommen!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hebovägen 13, Såld i Ransta, Sala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad