Kommande bostad

Snesslinge, Östhammar

Havsvik Roslagen hus 15

  • Bostadsrättslägenhet
FAST PRIS
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 67 m2 boarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2022-2023
Havsvik Roslagen hus 15 Visa projekt

DITT DRÖMHUS VID HAVET

Längtar du ut till friheten vid havsbandet? Vill du ha ett nybyggt arkitektritat hus med nära till naturen? Är ett modernt lättskött hus perfekt för dig så du kan lägga din tid på en aktiv fritid?

Då är Havsvik Roslagen helt rätt! Här byggs 41 hus med snygg design och spännande planlösningar ett stenkast från Kallrigafjärden.

TÄRNAN är huset att växa i. Högt i tak i det kombinerade köket och vardagsrummet, god kontakt med terrass, tomt och natur. Terrasser finns på två sidor av huset. På bottenvåningen finns ett sovrum med plats för dubbelsäng och på övervåningen ytterligare ett sovrum plus ett litet allrum, arbetsrum eller TV-hörna. Välj till ett helt bjälklag och få ytterligare ett rum och ett större allrum/TV-rum på den hela övervåningen. I direkt anslutning till entrén finns ett litet förråd.

SÄKRA DIN PLATS I KÖLISTAN TILL SÄLJSTARTEN - anmäl intresse redan nu då det avgör turordning att välja bostad! Anmälan görs via visningen eller på projekthemsidan: www.havsvikroslagen.se

ETT LIV NÄRA NATUREN
Havsvik Roslagen har en egen lång strandlinje mot Kallringafjärden med utsikt direkt mot Östersjön. Området omges av tallskog precis utanför knuten. Du kommer lätt ut på en kajaktur, på en svamputflykt eller en skogspromenad med hunden. Cykla på småvägarna, jogga längs skogsvägarna och hitta ditt eget smultronställe. Det bästa är förstås att det är så nära till morgondoppet.

NORRA ROSLAGEN
Roslagen har mycket att erbjuda både för den som söker aktiviteter eller uteliv, och för den som söker lugn och ro eller kulturupplevelser. Havsvik Roslagen ligger i hjärtat av Norra Roslagen med många utflyktsmål i omgivningarna. Endast 13 km bort ligger Öregrund med sin idylliska hamn, en bevarad charmig liten trästad. Här finns både nöjes- och servicemöjligheter. Vårdcentral, Systembolag, gym och butiker. Restauranger, gårdsbutiker, gallerier och konditorier. För en utflykt lämpar sig bruksmiljön i Lövstabruk, mysiga Östhammar och orörd natur på Gräsö.

ETT HÅLLBART PROJEKT
I Havsvik Roslagen kommer det att byggas 41 hus i 2 etapper. Husen är helt byggda i trä, vilket ger ett lågt CO2-avtryck. Ett effektivt byggsystem gör att energiförbrukningen blir låg. Husen kommer att värmas upp genom luftvärmepumpar. Området ska byggas med hänsyn till natur och miljö. En lokal reningsanläggning tar hand om avloppet. Vatten kommer att produceras från havsvatten i en avsaltningsanläggning.

OBS! Bilderna är endast illustrationer för husmodellerna. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma.

Intresseanmälan
Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin
Beyar Hajo
Assisterande mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Dokument och länkar

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad