Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Havsfrugatan 3

Slutpris: 2 375 000 kr

Havsfrugatan 3

Mycket fin lägenhet på sjönära läge! Inglasad söderbalkong samt hiss från markplan.

Toppmodern och mycket trivsam lägenhet! Med påkostad interiör, trivsam planlösning och ett härligt läge är det lätt att trivas. Ett tillfälle för dig som uppskattar härliga omgivningar med vackra promenadstråk och vatten.

Planlösningen är trivsam med välkomnande hall och rymligt klädskåp. Anslutande helkaklat badrum. Vardagsrummet är ljust och trivsamt och ligger i öppen planlösning med det härliga köket. Snygg och praktisk köksö med stenskiva och belyst vitrinskåp ger ett exkusivt intryck. Det är också en naturlig plats att umgås vid med vännerna på besök. Från vardagsrummet kommer du också ut till den härliga balkongen i söder. Härifrån ser du Mälaren och Kajplatsens fina promenadstråk. Sovrummet har ett praktiskt klädskåp med skjutdörrar.

Detta är ett tillfälle för dig som söker ett riktigt tilltalande boende med underbara omgivningar. Vatten och vacker natur i omedelbar närhet liksom Steam Hotel. Detta är ett av områdets bästa läge!

Välkommen på visning!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Havsfrugatan 3, Såld i Öster Mälarstrand, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad