Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Havsfrugatan 3

Slutpris: 3 950 000 kr

Havsfrugatan 3

Högst upp i huset!

Varmt välkommen till Havsfrugatan 3 och denna fantastiskt fina vindslägenhet högst upp huset!

Modern bostad med hög standard och nyproduktionskänsla i hus byggda 2019. Parkettgolv med ljusa väggar, härligt ljusinsläpp via takfönster och välplanerad planlösning är genomgående i hela lägenheten. Boyta om 86kvm där golvytan egentligen är större med tanke på snedtaket. Biytan är mycket praktisk att använda som extra utrymme för förvaring. Ostört läge på balkongen högst upp i huset utan några grannar varken till höger eller till vänster om en. Balkongen har en terrass del utan tak samt en inglasad del som är större och ligger i perfekt solläge. Magisk utsikt mot mälaren i två väderstreck.

Belägen i attraktiva Notudden med närhet till all service du behöver, så som mataffär, frisör, restauranger, caféer och gym. Det är nära till både Mälaren med glittriga småbåtshamnar och grönområden. En strandpromenad bort kommer du till Västerås centrum med det stora utbudet av restauranger, butiker och nöje.

Stabil förening som jobbar aktivt för att stärka föreningens ekonomi samt sköta fastigheterna. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Missa inte chansen att besöka denna pärla, hör av dig till mäklaren för mer info!

Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad