Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Havsfrugatan 1

Slutpris: 4 000 000 kr

Havsfrugatan 1

Vattenkontakt & magisk utsikt!

Välkommen att bo på kajkanten i brf Kajplats 1 - med absolut vattenkontakt och magisk utsikt har vi nöjet att presentera en inflyttningsklar lägenhet på ett av Västerås mest attraktiva lägen.

Lägenhetens kvadratmeter fördelas på tre rum och kök, köket är i öppen planlösning mot vardagsrum som båda harmoniskt samspelar med vattnet utanför. Inglasad balkong i söderläge med Mälaren som utsikt. Två generösa sovrum, badrum med tvättmöjlighet, fantastisk hall med gott om möblerings- och förvaringsmöjligheter.

Huset är uppfört av JM 2019 och håller en genomgående hög materialstandard. Källarförråd tillhör lägenheten.

Kajplats inrymmer både vardagsliv och semesterkänsla i ett och samma schema. Med 2 km till centrum tar du dig enkelt till jobbet eller uträttar ärenden, för att sedan på hemmaplan njuta av kajvimmel, båtliv och fina sollägen. Även vintertid erbjuder området aktivitet och variation. Skid- och skridskoåkning på Mälaren, pulkaåkning i Himlabacken och äventyrsbad i Kokpunkten brukar uppskattas av både stora och små. Steam Hotell ligger runt husknuten.

Välkommen att kontakta mäklare Karolin Özel, 0734353565 om privat visning önskas!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Havsfrugatan 1, Såld i Öster Mälarstrand, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad