Såld

Saltsjöqvarn, Nacka

Hästholmsvägen 33

Slutpris: 4 000 000 kr

Hästholmsvägen 33

VISNINGEN DEN 5 MAJ ÄR INSTÄLLD. KONTRAKTA MÄKLAREN FÖR INFO!Välkommen till denna charmiga 2,5a med bra planlösning. Här bor du i ett lugnt område endast ett stenkast från Södermalm och mycket goda kommunikationer.

- 15 min gångavstånd till Nytorget/Södermalm, 20 min till Gamla stan
- Fint skick med modern utrustning
- Välskött förening med låg belåning
- Trevlig innergård
- Garage i huset
- Goda parkeringsmöjligheter
- Bra skolor och lekpark inom gångavstånd
- Närheten till hav/natur och till city.
- Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)
- Tvättmaskin & torktumlare i lägenheten (finns även tvättstuga i föreningen)
- Flexibelt tillträde

Lägenheten har genomgående modern planlösning. De sociala ytorna är inbjudande och i vardagsrummet finns en naturlig plats för en större soffgrupp och med tillhörande del för matplats. Intill vardagsrummet finns ett extra rum som delas av från vardagsrummet med en trendig glasvägg. Dörren har egen dörr in och passar perfekt som ett extra sovrum eller kontor. Sovrummet är väl tilltaget med god förvaring samt plats för övrigt möblemang. Bostadens klädkammaren nyttjas i nuläget som hemmakontor. Bostaden erbjuder ett modernt kök och helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme. Från köket når man den härliga balkongen i söderläge.

Här bor du i en mycket välskött förening med god ekonomi, 2018 amorterade de 6 miljoner på lånen. Här finns också tillgång till faciliteter som gästlägenhet, festlokal och odlingsplats på innergården.

Här bor du med innerstan runt ena knuten och skärgården runt den andra. I denna marina idyll har du nära till det mesta med Stockholms kanske bästa läge. Längs kajen finner du ett promenadstråk med vy över Stockholms inlopp och Djurgården. Här finner du också Boule & Berså samt populära Elite Hotel med frukostbuffé och spa i Sturebadets regi. I Saltsjöqvarn bor du lugnt och naturnära samtidigt som du bokstavligen har innerstan runt hörnet. Inom gång- och cykelavstånd når du enkelt såväl Hammarby Sjöstad, Sickla som östra Södermalm och Kvarnholmen. Området bjuder på goda kommunikationer i form av olika busslinjer b la Nacka/Värmdöbussar, Saltsjöbaden och Slussen. Saltsjöbanan har länkats samman med Tvärbanan vid Sickla station. Nere vid kajen tar du enkelt båten (SL) till Djurgården, Nybroplan och Frihamnen på Lidingö.

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hästholmsvägen 33, Såld i Saltsjöqvarn, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad