Kommande bostad

Danviksklippan, Stockholm

Hästholmsvägen 17, 2tr

  • price tag icon 4 088 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 58 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 088 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1945
Hästholmsvägen 17, 2tr

Yteffektiv 3a med vyer över Stockholms inlopp från sovrummet och balkong i öst!

Yteffektiv 3a med vyer över Stockholmsinlopp från sovrummet och balkong i öst!

- Stambytt
- Walk in closet
- Gott om förvaring
- Balkong i österläge
- Omsorgsfullt renoverad
- Bevarade originaldetaljer
- Fönster i flera väderstreck
- Kombinerad tvättmaskin & torktumlare i bostaden

Fantastisk utsikt över Stockholms inlopp och balkong i soligt östläge med morgonsol! Välkommen till denna ljusa bostad tack vare dess ljusinsläpp från fönstren i flera väderstreck. Genomgående fin bostad renoverad i syfte att bevara bostadens charmiga originaldetaljer. Stambytt badrum där du förutom dusch också finner en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I bostaden finner du gott om förvaring i dess walk in closet, garderober och till bostaden hör dessutom ett stort förråd. Populär förening med gemensam takterass där du finner otrolig utsikt i ett centralt lummigt läge. Här bor du både nära stan med gångavstånd till Södermalm och närheten till naturen i Nacka.

Upptäck förtrollande Danviksklippan – ditt framtida hem i hjärtat av Sofia församling och närheten till Södermalm. Här erbjuds en exklusiv oasliknande tillvaro med enastående panoramautsikt över ett av Stockholms mest ikoniska landmärken. Upplev fördelarna med närheten till både natursköna omgivningar och glittrande vatten, samtidigt som du har Södermalm som din närmaste granne.

Intresseanmälan
Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Hästholmsvägen 17, 2tr, Kommande i Danviksklippan, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad