Såld

Södermalm - Danviksklippan, Stockholm

Hästholmsvägen 10, 3 tr

Slutpris: 4 075 000 kr

Hästholmsvägen 10, 3 tr

Vacker välplanerad funkis-tvåa med balkong som har en milsvid utsikt!

På ett högt och ostört läge förmedlas nu en vacker välplanerad funkis-tvåa med en Balkong i söderläge som har en milsvid utsikt över Södermalm, Söderort och Globen. Välkomnande hall med golv av kolmårdsmarmor och goda förvaringsmöjligheter i garderober. Luftigt vardagsrum med rikligt ljusinflöde med gott om plats för soffgrupp och matplats. Smakfullt kök i vitt med goda arbetsytor och matplats intill fönster. Helkaklat badrum i vitt med schackrutigt klinkergolv samt dusch. Stort sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord och annat önskat möblemang. Utmärkta förvaringsmöjligheter i klädkammare och nyttjanderätt till vindsförråd i föreningen. Sammantaget finns här fina förutsättningar för att trivas. Flexibelt tillträdet efter köparens önskemål.

Bostaden är belägen i en arkitektritad fastighet av Backström & Reinius (1945). Stabil förening med god ekonomi där medlemmarna har nyttjanderätt till en härlig takterass med gasolgrill samt en mysig trädgård runtom huset med både fruktträd, bärbuskar och örter som sköts av en trädgårdsgrupp och som är till alla boendes förfogande. Dessutom en gemensamhetslokal med bl-a- hobbydel och pingisbord, tvättstuga, cykelrum samt förråd för uthyrning till medlemmar. För mer information besök gärna föreningens hemsida https://www.brfklippan10.se/

Att bo på Danviksklippan erbjuder en närhet till både city och Nacka, vackra promenadstråk längs vattnet i Hammarby Sjöstad samt SoFo’ härliga utbud av restauranger och caféer. Ni bor endast ett stenkast från kajen och båtlivet och närhet till ett trivsamt utbud av det mesta. Här finner ni en kombination av sjölivet, restauranger och en lekfull parkmiljö i området. Med färjorna M/s Lisen och M/s Lotten når man Södermalm med täta avgångar i rusningstrafik. Via M/s Emilie når du Nybroplan. Saltsjöbanan tar dig till slussen på några minuter. Busshållplatsen som nås precis utanför porten trafikeras av alla bussar som passerar Nacka/Värmdö. För den bilburne når du Södra länken på bara några minuter.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hästholmsvägen 10, 3 tr, Såld i Södermalm - Danviksklippan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad