Kommande bostad

Dalby, Uppsala

Hässle Kvarnberget 208

  • Friliggande villa
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 5 rum och kök
area icon Yta
  • 172 m2 boarea
  • 16 m2 biarea
  • 2 831 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1991
Hässle Kvarnberget 208

Möjlighet att förvärva fint underhållen enplansvilla med underbart läge i populära Dalby. Fastigheten ligger högt och ogenerat med magnifik utsikt över åker och äng samt Mälaren!

Mycket social planlösning med väl tilltagna sällskapsutrymmen. Stort kök med ljus matplats invid burspråk, rymligt vardagsrum med högt i tak och vacker kakelugn vilken skänker värme och ger ett stilfullt intryck. Vidare finns här tre sovrum, två badrum samt praktisk, nybyggd del, med tvättstuga, kontor och rymlig groventré med gott om förvaringsmöjligheter. Vidbyggt och varmbonat garage/verkstad med travers och cirka fem meter i takhöjd. Mycket goda förvaringsmöjligheter i diverse förrådsutrymmen.

På fastigheten finns även härlig altan som löper runt huset från entrédörren till Master Bedroom samt nybyggd, friliggande, altan med spabad. Här erbjuds även ett vackert lusthus med härlig utsikt och plats för stort bord samt separat gäststuga.

Planeras att visas i augusti men anmäl gärna ditt intresse redan nu!

Intresseanmälan
Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Bostad

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad