Såld

Skultuna, Västerås

Harakers hälla 15

Slutpris: 4 140 000 kr

Harakers hälla 15

Härlig idyll på underbart läge!

Nu erbjuder vi ett härligt boende i vackra omgivningar. Här får du landets sköna natur och ett charmigt boende med historiska vingslag.

Utifrån möts du av den välkomnande trädgården och den vackra verandan.
Planlösningen erbjuder generösa och trivsamma utrymmen där de vackra spröjsade fönsterna ger en fin kontakt med den mysiga trädgården och inte minst en romantisk karaktär.

Välkomnande och möblerbar hall. Det härliga lantköket med plats för matbord är en trevlig plats för hela familjen. Här har du ett fint ljus från två håll. Anslutande trevligt allrum/bibliotek. I det stora vardagsrummet möts du av ett fint ljus och en härlig kontakt med trädgården - en tilltalande trivselkänsla. Det finns även en kamin att njuta av. Huset erbjuder flera fina sällskapsutrymmen och bra sovrum. Ovanvåningen erbjuder stora ytor med bl a en stor salong. På den rejäla balkongen njuter du av den fantastiska utsikten över slätten. Bra modernt badrum samt tvättstuga med egen ingång. Möjlighet finns även att inreda ytterligare rum vid behov.

Den kringliggande stora trädgården erbjuder flera vackra uteplatser, gräsytor och träd. På baksidan av huset finns ett stort härligt trädgårdsland och även ett växthus.

Detta är ett boende för dig som söker en romantiskt plats och ett tilltalande boende. Det underbara höga läget med utsikt gör det lätt att trivas!

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad