Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Hantverkargatan 87A, 1tr (vån 2)

Slutpris: 8 100 000 kr

Hantverkargatan 87A, 1tr (vån 2)

Ljus sekelskiftestrea med balkong i solläge mot innergård, belägen på toppenadress invid vackra Norr Mälarstrand! Genomgående lägenhet som fungerar utmärkt för den nystartade familjen eller det kräsna paret. En perfekt kombination av välbevarade detaljer och moderna lösningar. Byggår anno 1896 med en takhöjd om cirka 3,10 meter, öppen planlösning och fräscha ytskikt är egenskaper som gör detta till en riktig drömbostad! Lägenheten har välbalanserade materialval, trendsäkra färger och gott om förvaring. Adressen har även direkt närhet till Fridhemsplans kommunikationer, service och dagligvaruhandel.

Här finner man två praktiska sovrum, varav det ena rymmer en dubbelsäng inklusive nattygsbord och garderobsvägg. Från det stora sovrummet når man den ljuvliga balkongen som vetter mot föreningens slutna innergård med soltimmar under tidig eftermiddag. Det andra sovrummet passar perfekt som barnrum, men kan också användas som arbetsrum eller gästrum. Sällskapligt vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Helutrustat kök med köksö, goda funktionslösningar och kvalitativa vitvaror.

Nedre Kungsholmen erbjuder det bästa av allt. Här har ni närhet till härliga grönområden såsom Kronobergsparken och Rålambshovsparken. Populära restauranger som Mälarpaviljongen och Orangeriet finns några minuters promenad bort. För den träninssugne finns trevliga löprundor runt Kungsholmens strandlinje. Det finns ett brett utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium samt flertalet förskolor.

-Sekelskifte
-Balkong mot sluten innergård
-Genomgående lägenhet, fri från insyn
-3,10 meter i takhöjd
-Utmärkt planlösning och gott om förvaring

Stabil förening med låg belåning. Föreningens fastighet är välskött och består av 111 bostadsrätter, samt flertalet lokaler. Till föreningens gemensamma utrymmen hör en ytterst trivsam innergård, två tvättstugor, terrass, snickarbod samt bokningsbar föreningslokal med bland annat bibliotek och bastu. Föreningen erbjuder även sophantering och cykelförråd.
Varmt välkommen till en familjebostad med alla rätt.

Kontakta ansvarig mäklare David Garrett för mer information! [email protected]

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hantverkargatan 87A, 1tr (vån 2), Såld i Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close