Såld

Kungsholmen - Nedre Kungsholmen, Stockholm

Hantverkargatan 50

Slutpris: 5 630 000 kr

Hantverkargatan 50

Hörnlägenhet i centralt läge på Kungsholmen

Nu presenteras denna välplanerade bostad om 58 kvm i ett av Kungsholmens absolut bästa lägen! Lägenheten är belägen i hörnläge vilket skänker ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i två väderstreck.

-Hörnläge
-Högt upp i huset
-Takhöjd om 2.75 m
-Genomgående bra skick
-Bästa adress
-Promenadavstånd från Norr mälarstrand, Kungsholmstorg och Fridhemsplan
-Rikligt utbud med restauranger och butiker
-Stabil förening
-Avgift om 2 270 kr/mån
-Låg belåning om ca 6 000 kr/kvm

Bostaden erbjuder mycket av de vackra detaljer som användes under 30-talet. Generös takhöjd, spröjsade fönster och fiskbensparkett är bara några av de detaljer som erbjuds.
Lägenheten är belägen i ett hörnläge med stora fönsterpartier i två väderstreck med stilrena och tilltalande materialval. Du välkomnas av en hall med goda avhängningsmöjligheter. Ett stort och renoverat badrum med vitt liggande kakel på väggar och ett vackert klinkergolv med golvvärme. Vidare i lägenheten möts du av en inre hall som kan möbleras efter önskemål. Ett fullt utrustat kök med bl.a. integrerad diskmaskin, goda arbetsytor och exemplarisk förvaring. Här ryms dessutom ett mindre matbord om så önskas. Vidare i vardagsrummet ligger vacker fiskbensparkett och ett stort fönsterpari skänker ett fantastiskt ljus till lägenheten. Här ryms såväl en större soffgrupp, matplats samt övrig förvaring. Ett rofyllt sovrum med god plats för en stor dubbelsäng och bra förvaring genom två platsbyggda garderober.
I anslutning till den inre hallen finns dessutom en stor klädkammare med exemplarisk förvaring.

Som en del av Brf Morellen 21-22 bor du i en förening med god ekonomi och låg belåning om ca 6 000 kr/kvm. Föreningen består av 39 lägenheter varav 5 st hyresrätter och 8 lokaler som genererar en god inkomst varje månad. Fastigheten byggdes på tidigt 1930-tal och har genomfört de flesta stora renoveringar. Föreningen har ingen planerad avgiftshöjning och äger marken. För mer info finns föreningens egna hemsida; https://www.brfmorellen.se/

På Hantverkargatan 50 bor du i ett av Kungsholmens absolut trevligaste lägen. På kort promenadavstånd når du Norr mälarstrands strandpromenad och Riddarfjärden med ett rikligt restaurangutbud. Du bor med närhet till såväl stadspuls som natur. Några minuter bort finns Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service samt flertalet butiker. Utmärkta kommunikationer finns inom kort promenad med såväl tunnelbana, bussar och pendeltåg. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Orangeriet och Pontonen under sommarhalvåret.

-En personlig favorit är att börja en vår- eller sommarmorgon med en promenad runt Kungsholmen. Genomgående promenadstråk längst vattnet och ett avstånd som mäter ganska exakt 10 km. Kan en morgon börja bättre?

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close