Kommande bostad

Kungsholmen - Kungsholmstorg, Stockholm

Hantverkargatan 12A

Pris enl ök
area icon Yta
  • 99 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 766 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1910-1911
Hantverkargatan 12A

Genomgående och välplanerad sekelskiftesfyra med utmärkt läge invid Kungsholmstorg med Norr Mälarstrands strandpromenad och Riddarfjärden nedanför gatan. Belägen högt upp i huset med stora, tredelade fönsterpartier med djupa nischer och ljusinsläpp från två håll. Sekelskiftescharm med högt i tak, speglade innerdörrar, serveringsskåp och vackra trägolv. Topprenoverat badrum i Quartzit Pearl granitkeramik från Bricmate. Här bor man med fantastiska bekvämligheter, genomgående högkvalitativa materialval och rofyllt läge mellan två innergårdar. Stilfull fastighet anno 1910. Äkta och välskött förening som äger marken och har låg belåning samt mycket goda lokalintäkter.
För extern förvaring disponeras både vind och källarförråd.

* Låg avgift
* Gårdshus
* Hiss
* Förberett för tvättmaskin
* Mycket bra kommunikationer

Området kring Kungsholmstorg innehar några av Stockholms vackraste hus med eftersökta adresser och en trivsam atmosfär. Här kan man njuta av både stadspulsen längs Hantverkargatan och de otroliga vyerna mot Riddarfjärden och Söders höjder längs strandpromenaden vid Norr Mälarstrand.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad