Såld

Koviksudde, Värmdö

Hamnuddsvägen 7

Slutpris: 8 800 000 kr

Hamnuddsvägen 7

Med solsäkert utmed lugn återvändsgata på Koviksuddes norra sida återfinns denna smakfulla 1-plansvilla med anslutande gästhus. Husen är strategiskt placerat på fastighetens högsta punkt mot tomtgräns i söder. i nordväst skymtar Höggarnsfjärdens blanka vatten mellan träden, en siktlinje som kommer bli total den dag grannfastigheten i väster bebyggs.

Här bor familjen i en attraktiv del av området med omedelbar närhet till Höggarnsfjärden och dess sjudande båtliv.

Huset erbjuder öppna sociala ytor och rymd med tilltagen takhöjd upp till nock i kombination med genomgående ljusa ytskikt och genomtänkt fönstersättning. Kök, matplats och vardagsrum disponeras i öppen plan med tre anslutande sovrum varav ett föräldrasovrum med anslutande klädkammare. I anslutning finns ett generöst badrum med bastu och klädvårdsavdelning.

Gästhuset fungerar som ett separat hushåll med möjlighet till uthyrning årsvis alternativt under väl valda sommarveckor. Även detta hus har genomgått en smakfull renovering med gedigna materialval och ljusa ytskikt. De ca 32 kvadratmeterna disponeras över storstuga med eldstad, arbetskök, sovrum samt duschrum och entréhall.

Tomten angörs från dess lägsta punkt i norr. Här finns generösa parkeringsmöjligheter såväl ute som i garage och carport. I anslutning finns ett rymligt förråd om 15 kvm. Höjdmetrarna upp till hus och gästhus skapar avskildhet samtidigt som tomten ramas in av uppvuxen grönska gentemot grannarna i öster och väster. Från tomten är det bekvämt promenadavstånd till såväl badstrand som klippbad.

Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer
Assisterande mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad