Kommande bostad

Sundbyberg, Stockholm

Hamngatan 21B

  • price tag icon 5 121 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 80 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 121 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2009-2010
Hamngatan 21B

Ditt nya drömhem på Hamngatan 21B i charmiga Sundbyberg.

Med en öppen planlösning är denna lägenhet perfekt för den som gillar att umgås och ha nära och kära på besök. Du kan enkelt skapa fantastiska minnen i de generösa sociala ytorna och njuta av enastående utsikt från terrassen mot strandpromenaden. Här har det lagts stor vikt vid materialvalen, vilket resulterar i en genomgående stilren och elegant atmosfär. Stora fönster släpper in generöst med naturligt ljus och ger dig möjlighet att njuta av vacker utsikt och ljusa, öppna utrymmen.

Intresseanmälan
Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Hamngatan 21B, Kommande i Sundbyberg, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad