Såld

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Hammarby allé 3, 11tr

Slutpris: 12 750 000 kr

Hammarby allé 3, 11tr

Väldisponerad femrummare på kajkanten med en magisk utsikt!

Högst upp i huset på Hammarby Allé 3 väntar en väldisponerad femrummare med en hänförande utsikt över Hammarby Sjö, Hammarby kanalen och det pulserande Södermalm. Utsikten över båtlivet på kanalen bjuder in till ett fint skådespel när båtarna slussar mot Årstaviken som ger en hög trivselfaktor att njuta av året om. Bostaden karaktäriseras av stora fönster i tre vädersträck som ger ett fantastiskt ljus och sin optimala planlösning med generösa sällskapsytor. Köket från Marbodal är välplanerat med goda möjligheter att duka upp till långbord för middagsbjudningar med familj och vänner. Det luftiga vardagsrummet har gott om plats för soffa med tillhörande möblemang och annan önskvärd inredning. Som en förlängning av rummet nås den stora kungsbalkongen i vinkel som öppnar upp för flera möbleringsalternativ. Här får ni många minnesvärda stunder med både frukost i solen och magiska solnedgångar över Södermalms takåsar. Vidare disponerar bostaden fyra sovrum i bra storlek. Båda badrummen är helkaklade varav det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare för er bekvämlighet. Belägen i en välskött förening som äger marken. För medlemmarna finns garage, cykelrum, rullstols-och barnvagsrum. Sammantaget en enastående bostad i Hammarby Sjöstad med fina förutsättningar att bo länge.

Populära Hammarby Sjöstad är en idyllisk, lugn oas med mängder av restauranger samt fina promenadstråk längs bryggorna vid Sickla kanal och Hammarby sjö. Här bor ni i modern och marin miljö med kort avstånd till Södermalm och Stockholm innerstad. I porten bredvid finns Haga Tårtcompani & Bageri som har ett klassiskt utbud av bröd, tårtor och bakverk och på gångavstånd finns en välsorterad Ica butik. Härliga naturområden finns vid Årstaviken med vackra promenadstråk längs vattnet , båtklubbar, kolonilotter och badplatser. Flera utegym finns i området och med en kort promenad nås Eriksdalsbadet som erbjuder simning, pass och styrketräning. Goda kommunikationer finns vid Mårtensdals hållplats med bussar och tvärbana som tar er in till City och Slussen.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hammarby allé 3, 11tr, Såld i Hammarby Sjöstad, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad