Kommande bostad

Hammarby Sjöstad, Stockholm

Hammarby allé 111

  • price tag icon 4 114 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 64 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 114 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2003-2004
Hammarby allé 111

Ljus 3:a med generöst ljusinsläpp och en egen terrass på ungefär 40 kvadratmeter!

Välkommen till denna väldisponerade trerumslägenhet med en terrass på cirka 40 kvadratmeter! Terrassen utgör en fantastisk plats för avkoppling eller sociala sammankomster under soliga dagar. Det generösa ljusinsläppet från de många fönstren skapar en öppen och ljus atmosfär i hela lägenheten.

Den smarta planlösningen säkerställer att varje rum används på ett funktionellt och effektivt sätt. Vardagsrummet erbjuder gott om utrymme för både avkoppling och underhållning, med stora fönster som fyller rummet med naturligt ljus och skapar en luftig och inbjudande atmosfär.

Det praktiska köket är utrustat med alla nödvändiga apparater och har gott om förvaringsutrymme. Det stora sovrummet, med garderober längs en hel vägg, rymmer en stor dubbelsäng. Det andra sovrummet, som för närvarande används som matrum, kan anpassas till arbetsplats, gästrum eller ytterligare sovutrymme efter behov.

Dessutom erbjuder bostaden en stor, trivsam och barnvänlig gård där små och stora kan trivas och leka. Bostaden inkluderar även ett källarförråd. Fastigheten och föreningen ligger precis intill Luma Park, centralt belägen i hjärtat av Sjöstaden. Här kan du njuta av gröna stadsmiljöer, flera restauranger och butiker, samt bekväm båttrafik runt hörnet. Kommunikationen är smidig med buss och tvärbana inom promenadavstånd, vilka tar dig till Gullmarsplan på cirka 3 minuter.

Våning: 2 av 6
Antal rum: 3
Boyta: 64 kvadratmeter
Byggår: 2003

Intresseanmälan
Amra Ahmetovic
Ansvarig mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Amra

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Hammarby allé 111, Kommande i Hammarby Sjöstad, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad