Såld

Nåntuna, Uppsala

Hålsömsvägen 29

Slutpris: 5 110 000 kr

Hålsömsvägen 29

Suveränt beläget på lugn gata i populära Nåntuna!

Med att av Nåntunas bättre lägen finns nu möjlighet att bli ägare till detta välplanerade tvåplanshus med hörntomt och lättskött trädgård. Här kan ni njuta av solen under hela dagen då man på framsidan av huset har ett rymligt uterum som ligger i soligt västerläge och på baksidan av huset finns en altan med plats för utemöbler i österläge. På tomten finns ett garage, förråd med förvaringsmöjligheter och genomgående lättskött tomt, vilket ger tid för annat i vardagen.

Huset är beläget i kvarter där man bor utan störande genomfartstrafik. Mycket bra för barnfamiljer med barn i olika åldrar. Här finns bra gång- och cykelvägar så barnen själva kan ta sig till och från skolan och sina kompisar. Omedelbar närhet till Nåntunaskolan samt flera förskolor så som Myrgångens förskola. Det finns även flertalet trevliga lekplatser i området, en välsorterad ICA-butik samt härliga naturområden med elljusspår och naturreservatet Norra Lunsen.

Låt inte detta hus glida dig ur händerna, kontakta ansvariga mäklare redan idag för att anmäla er till visning!

Abel Tekeste
Ansvarig mäklare

Abel Tekeste

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Abel

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hålsömsvägen 29, Såld i Nåntuna, Uppsala Planlösning från Hålsömsvägen 29, Såld i Nåntuna, Uppsala Planlösning från Hålsömsvägen 29, Såld i Nåntuna, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad