Såld

Vasastan - Hagastaden, Stockholm

Hälsingegatan 61

Slutpris: 5 150 000 kr

Hälsingegatan 61

Exklusiv studiolägenhet i högt läge med stor balkong

Välkomna till en fantastisk studiolägenhet som tar tankarna mot New York. En gedigen takhöjd om 4.25, stora fönsterpartier från golv till tak och ett perfekt sovplan med walk-in closet. I ett av de populäraste områdena i Stockholms innerstad bor du här med närhet till livsmedelsbutiker, kommunikationer och restauranger.

-Högt läge
-35 kvm + 17 kvm sovplan
-Gedigen takhöjd om 4.25 m
-Exklusiva materialval
-Fönster från golv till tak
-Stor social yta
-Optimal förvaring
-Juridisk person godkännes i förening!
-Stor balkong
-Stabil förening med stark ekonomi
-Låg belåning
-Närhet till kommunikationer
-Rikligt serviceutbud i Hagastaden

Bostaden erbjuder en väldigt social planlösning med rikligt ljusinsläpp tack vare fantastiska fönsterpartier. Ett rymligt vardagsrum med stor plats till soffgrupp, matbord samt övrig önskvärd möblering. En öppen planlösning gentemot köket för det sociala umgänget. En studiolägenhet som helt klart andas storstad och flirtar med det industriella och som kännetecknas av en ombonad känsla och har elegant materialpalett. Ett kök med exemplarisk förvaring och goda arbetsytor. Bostaden erbjuder ett stort badrum med dusch och tvättmöjligheter. En trappa upp hittar du sovdelen som rymmer en stor dubbelsäng samt skrivbord. I anslutning till sovdelen finns en stor walk-in closet för exemplarisk förvaring.

Som en del av Brf Nova Park är du medlem i en äkta bostadsrättsförening som upplåter 127 lägenheter med bostadsrätt. Föreningen äger marken och har inga planerade avgiftshöjningar. Delat ägande godkänns med krav på minsta ägarandel om 10%. Juridisk person kan godkänns som medlem.

Området erbjuder en härlig puls och ett brett utbud av trevliga restauranger och butiker. Ett stenkast från Hagastaden med ett generöst utbud av butiker och restauranger och kommunikationer. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Restaurangutbudet är stort och några av favoriterna är Birkastans pizzeria dit människor vallfärdar för den helt otroliga pizzan, eller stanna till vid Mellqvist eller Bröd & salt för en kaffe och en riktigt god macka eller ät Stockholms bästa sushi på Raw på Rörstrandsgatan. Åt andra hållet når du istället den växande Hagastaden och de fantastiska tornen vid Torsplan. Gillar du istället natur når du inom kort promenad fantastiska Hagaparken och Vasaparken.

-En personlig rekommendation i området är att ta en kort promenad för att sedan befinna sig längst populära Rörstrandsgatan och välja en av alla fantastiska restauranger som denna gata erbjuder.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hälsingegatan 61, Såld i Vasastan - Hagastaden, Stockholm Planlösning från Hälsingegatan 61, Såld i Vasastan - Hagastaden, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close