Till salu

Erikslund, Västerås

Hallsta gårdsgata 20

  • price tag icon 6 268 kr / månad
  • Bostadsrättslokal
1 895 000 kr
area icon Yta
  • 158 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 268 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2020
Hallsta gårdsgata 20

Anpassningsbar lokal för just din verksamhet!

Välkommen till denna fantastiska bostadsrättslokal på 158 kvm över två våningar som erbjuder en perfekt blandning av funktionalitet och flexibilitet för din verksamhet! Med ett fullt utrustat kök och ett rymligt badrum, är denna lokal redo att anpassas efter dina behov och visioner.

Med sina generösa kvadratmeter och smarta layout, öppnar denna lokal upp för en mängd möjligheter för olika typer av verksamheter. Oavsett om du planerar en modern kontorsplats, en livlig butik eller kanske till och med ett lager, är denna lokal det perfekta blanka duken för att förverkliga dina affärsidéer.

Beläget på en strategiskt attraktiv plats, får du inte bara tillgång till en vältrafikerad plats med hög synlighet för att locka kunder, utan också bekvämligheten av närhet till andra företag, serviceinrättningar och transportmöjligheter. Det är en plats där din verksamhet kan blomstra och växa!

Finns även mindre lokaler till salu om det önskas.

Ta chansen att förverkliga din drömverksamhet i denna mångsidiga och välutrustade företagslokal. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning och upptäck allt som denna lokal har att erbjuda för din framgångsrika affärsframtid!

Intresseanmälan
Isaac Eriksson
Ansvarig mäklare

Isaac Eriksson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isaac

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad