Till salu

Funbo, Uppsala

Hallkved Bröte, tomt nr 4

5 986 410 kr (beräknat pris)
area icon Yta
  • 140 m2 boarea
  • 1 520 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Hallkved Bröte, tomt nr 4

Enplansvilla i naturskön omgivning!

Stor villatomt med stadsnära läge i naturskön omgivning, endast ca 10 km till Uppsala, som skall bebyggas av Myresjöhus. Fina strövområden, Funbosjön samt Fjällnora når du på endast några minuter - allt på bekvämt avstånd för den aktiva familjen.

Husförslaget gäller för byggnation av härligt smart 1-planshus med rum för fler (Smart 140). Den större versionen av Smart 117 har lika smarta lösningar: bra förvaring, föräldrasovrum med walk-in-closet och egen ingång till badrummet – liksom ett utmärkt hemmakontor. Men också hela fyra sovrum och ett extra allrum.

Här bjuds vi in i en rymlig entré med en strålande siktlinje genom huset. I mitten av huset får det sociala livet ta plats, i en öppen planlösning där rumskänslan ändå är närvarande i kökets placering. På ena sidan av umgängesytan hittar vi en generös barnavdelning med allrum, tre sovrum och toalett med dusch. På andra sidan når vi föräldrasovrummet, via genomgångsrummet som passar utmärkt som hemmakontor – eller kanske som första rum för familjens minsting? Fler smarta fördelar är det fina klädvårdsutrymmet med groventré och badrummets extra ingång som ger hotellkänsla i föräldrasovrummet. För den som föredrar buss så är det täta förbindelser till stadskärnan och busshållplatsen ligger bara på ett par minuters promenad från tomten.

För mer information kring husentreprenaden kontakta Myresjöhus säljare Johan Eriksson på tel. 070-6016794 alt. e-post: [email protected]. För mer bilder och info se: https://www.myresjohus.se/husmodeller/smart-140/modern/

OBS! Bilderna är endast illustrationer för husmodellen. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma. För mer info/kalkyl vad som ingår i det beräknade priset (5 986 410 kr) se under fliken Dokument. Förhandsbesked finns.

Mäklaren förmedlar endast tomten, som säljs av privatperson för 2 000 000 kr, tillkommer 400 000 kr som säljaren fakturerar separat för anslutning till gemensamhetsanläggningar (väg, reningsverk och avlopp till tomtgräns) samt fiber och el till tomtgräns - dessa är med i det beräknade priset. Köparen tecknar separat entreprenadavtal med Myresjöhus.

Intresseanmälan

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad