Till salu

Hallkved, Uppsala

Hallkved Bröte (tomt nr 3)

  • Tomt
2 000 000 kr
  • lamp and chair icon 1599 m2
Hallkved Bröte (tomt nr 3)

Möjlighet att bygga enplansvilla i naturskön omgivning!

Stor villatomt för enplanshus med stadsnära läge i naturskön omgivning endast ca 10 kvm till Uppsala. Fina strövområden, Funbosjön samt Fjällnora når du på endast några minuter - allt på bekvämt avstånd för den aktiva familjen.

Till utgångspris om 2 000 000 kr, tillkommer 400 000 kr som säljaren fakturerar separat för anslutning till gemensamhetsanläggningar (väg, reningsverk och avlopp till tomtgräns) samt fiber och el till tomtgräns. Förhandsbesked finns.

Kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Intresseanmälan
Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Taxering

Vatten och avlopp

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Grundinformation

Tomt

Planlösning från Hallkved Bröte (tomt nr 3), Till salu i Hallkved, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad