Såld

Luthagen, Uppsala

Hällbygatan 43

Slutpris: 1 700 000 kr

Hällbygatan 43

Yteffektiv och modern 1;5:a färdigställd år 2018 med stilrena materialval och stor solig balkong!

Toppfräsch 1,5:a färdigställd år 2018 med ett bra läge i Luthagen och gångavstånd till bl.a. Ekonomikum! Lägenheten är smart planerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning där också utgången till den stora balkongen i bra solläge finns. Köket är fullt utrustat med rostfria vitvaror från Siemens och har gott om förvaring bakom grå skåpluckor. Sovrummet rymmer säng samt bra förvaring i stor garderobsvägg med skjutdörrar. Badrummet har fina material med snyggt klinkergolv och kaklade väggar, dessutom finns här egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Här bor du granne med Stabbys gröna ängar och Stabbyskogen. Njut av trevliga promenadstråk, 1,9 km långt, upplyst motionsspår och trevliga grillplatser. Runt hörnet har du populära Mimmi Ekholms plats med bl.a. livsmedelsbutik, apotek, café och gym. Cirka två kilometer av fina gång- och cykelvägar in till centrum, stadsbussar med god turtäthet avgår vid kvarteret. På tio minuter cyklar du till resecentrum eller Uppsala centrum och passerar på vägen gott om byggnader av klass som universitetsbyggnaderna, domkyrkan och saluhallen.

För visning kontakta mäklaren.

Mäklarbilden anger 1 rok.

Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad