Såld

Luthagen, Uppsala

Hällbygatan 43

Slutpris: 1 995 000 kr

Hällbygatan 43

Yteffektiv och modern lägenhet från 2018 med stilrena materialval och öppen planlösning!

FAST PRIS! Först till kvarn principen! Toppfräsch lägenhet från 2018 med ett bra läge i Luthagen och gångavstånd till bl.a. Ekonomikum!

Lägenheten är smart planerad med kök och vardagsrum i öppen planlösning där också utgången till den stora balkongen finns. Köket är fullt utrustat med rostfria vitvaror från Siemens och har gott om förvaring bakom vita skåpluckor. Balkongen är hela 8 kvm stor och ligger i lugnt läge mot föreningens innergård, perfekt för varma sommardagar! Sovrummet är av bra storlek och rymmer dubbelsäng samt bra förvaring i stor garderobsvägg med skjutdörrar. Badrummet har fina material med snyggt klinkergolv och kaklade väggar, dessutom finns här egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hallen är praktiskt utrustad med klinkergolv och har bra förvaringsmöjligheter i stor garderobsvägg med skjutdörrar.

Trivsamt och populärt område med promenad- och cykelavstånd till centrum, Ekonomikum och stationen. Buss nr 9 går precis utanför porten. Ett stenkast från lägenheten finns Stabbyskogen med motionsspår. Expansivt område och på andra sidan gatan från lägenheten finns bl.a. en fin Ica-butik, restaurang, gym, apotek m.m.

Här kan du läsa mer information om bostadsrättsföreningen: http://brfanemonen1.se/

Tillträde möjligt flexibelt under sommaren 2023. Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hällbygatan 43, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad