Såld

Bromma - Norra Ängby, Stockholm

Hågavägen 11

Slutpris: 16 400 000 kr

Hågavägen 11

Optimalt boende med söderläge på toppen av Ängby!

Nu finns tillfälle att förvärva en av områdets absolut största villor, högt belägen med strålande söderläge och plan trädgårdstomt på eftertraktad adress!
Den mycket väldisponerade och väl omhändertagna "byggmästarvillan" erbjuder gott om sovrum (fyra på övre plan och två i källarvåningen) samt ljusa och tilltagna sällskapsytor med öppna spisar, vacker ekparkett samt två badrum och WC på alla plan. Huset erbjuder alla funktioner en större familj kan önska sig för ett väl fungerande familjeliv och har en synnerligen trevlig, södervänd och plan trädgård med stor altan och uteplatser för härligt umgänge och sköna grillkvällar.

Villans läge i området ihop med sina representativa och generösa ytor i kombination med den härliga tomten med gott om utrymme för spring, lek och spel gör detta till ett mycket attraktivt och eftersökt boende!

Här får du närhet till både populära Nya Elementar skola (f-9), förskolor, lekplatser, T-bana Åkeshov (start och slutstation för vissa tåg) som tar dig till city på ca 15 minuter, Åkeshovsbadet med simhall och gym, naturreservatet Kyrksjölöten med äng, motionsslinga och sjö för skridskoåkning på vintern och dopp på sommaren ligger bara ett stenkast bort och till Åkeshovs Slott med Judarn-reservatet intill promenerar du på ca 12-13 minuter. Det är också nära till Ängby Torg, Norra Ängby Skola och Björklunds Hage, och heller inte långt till Brommaplans stora serviceutbud och Ängbybadet med strand, bryggor, restaurang och båthamn.

Välkommen till ett fantastiskt boende i hjärtat av bästa Norra Ängby!

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hågavägen 11, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Hågavägen 11, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm Planlösning från Hågavägen 11, Såld i Bromma - Norra Ängby, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad