Såld

Stockholm

Hagalundsgatan 22, 10 tr

Slutpris: 3 700 000 kr

Hagalundsgatan 22, 10 tr

Familjelägenhet med milsvidd utsikt

**Accepterat Pris**
Välkommen till denna genomgående lägenhet på tionde våningen med rymlig och soldränkt balkong i västerläge. Balkongen är rymlig och inglasad vilket förlänger möjligheten att spendera tid här markant. Bostaden har en funktionell och bra planlösning med en nylagd enstavsparkett. Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet och har goda förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Vardagsrummet inrymmer både större soffgupp samt matplats. Tre bra sovrum, ett badrum med tvättmaskin, gäst-wc samt utmärkt förvaring gör detta till en optimal lägenhet för familjen.

Trapphuset är barnvagnsvänligt utan trappsteg och en rymlig hiss.

BRF Hagalunden är en äkta bostadsrättsförening som sedan 2010 äger och förvaltar fastigheterna Sunnan 14 och Sunnan 16. Föreningens fastigheter finns på adresserna Hagalundsgatan 8-14 och Hagalundsgatan 18-24. Även marken mellan fastigheterna tillhör föreningen samt de två garageplanen därunder. I fastigheterna finns 449 lägenheter varav ca 74 är hyreslägenheter, ett mindre antal lokaler/förråd för uthyrning samt 427 parkeringsplatser/burar.

Här bor du ett stenkast från Solna Centrum och en kort promenad från Mall of Scandinavia. Vid Mall of Scandinavia hittar du också Friends Arena med mängder av arrangemang. Kommunikationerna är oslagbara med tunnelbana, tvärbana, pendeltåg samt ett stort antal bussar som tar dig kors och tvärs genom Stockholmsområdet. För dig som gillar naturen, så finns Råsta- och Lötsjöns naturreservat. Här är det populärt att jogga runt sjöarna och på vintertid åka skridskor på Råstasjön. Givetvis finns det flera gym i området. Det finns även flera gym i Solna.

Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jonatan Werner
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hagalundsgatan 22, 10 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad