Kommande bostad

Vasastan, Stockholm

Hagagatan 46A, bv ög

  • price tag icon 3 686 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
6 100 000 kr Accepterat pris
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 53 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 686 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1910
Hagagatan 46A, bv ög

Sekelskiftestvåa med 20 kvm uteplats ett stenkast från Vanadislunden!

** Accepterat pris - 6 100 000kr **

På Hagagatan finner ni en mycket fin och trivsam bostad om 53 kvm. Den ljusa lägenheten disponerar ett rymligt vardagsrum, hemtrevligt sovrum och ett välplanerat kök samt en stor uteplats mot fastighetens innergård. Fint läge i Vasastan invid Vanadislunden med sin grönska och storslagna utsikt över Stockholms stad. Närhet till service, nöjen och kommunikation.

Denna sekelskifteslägenhet har en blandning av klassisk charm och elegant modernitet i välbevarade detaljer såsom dörrar och karmar med spegel, genomgående trägolv, fönster med djupa nischer och fräscha ljusa ytskikt. Goda förvaringsmöjligheter ges i inbyggda och platsbyggda garderober i sovrum och vardagsrum.

Sovrummet är mycket trivsamt och har en egen utgång till den stora uteplatsen som utgör en unik tillgång i centrala Stockholm. Den stora ytan på träbelagt golv ger plats för en stor härlig loungegrupp för slappa helgmorgnar med en långsam kopp kaffe eller trivsamma stunder med gott sällskap. En perfekt plats att bjuda in till grillkvällar under sommaren!

Bostadens kök är välplanerat med mycket goda förvaringsmöjligheter, integrerade vitvaror och generös arbetsyta. Det ljusa badrummet är fullt utrustat med extra bekvämligheter som badkar och tvättmaskin.

Här bor du i BRF Munin 2 i Stockholm. Föreningen äger fastigheten Munin 2 som består av ett gathus och ett gårdshus med sammanlagt 21 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen har bland annat en innergård, bakgård och tvättstuga för medlemmar att utnyttja.

Fastigheten har ett svårslaget läge invid Vanadislunden där grönska, utsikt och Vanadisbadet kan avnjutas. Promenadavstånd till fler grönområden och parker såsom Bellevueparken, Vasaparken och Observatorielunden. På Stallmästaregården kan utsikten över vackra Brunnsviken avnjutas.

Du har alltid nära till både service och nöjen. Precis runt hörnet finns en ICA-butik. Franskt och italienskt till indiskt och koreanskt, här finns restauranger med mat från hela världen. I hela området finns ett brett utbud av mysiga caféer och bagerier, konstgallerier, eventlokaler och teatrar. Runt hörnet finns även nyöppnade baren Tiny Todd.

Goda kommunikationsmöjligheter med gröna linjen till T-centralen och Slussen från Odenplan. Därifrån går även flera busslinjer. Från Norrtullsgatan går busslinje 2 till Slussen.

Intresseanmälan
William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Hagagatan 46A, bv ög, Kommande i Vasastan, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad