Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Hagagatan 10A

Slutpris: 8 350 000 kr

Hagagatan 10A

Vacker sekelskiftestrea i lugnt gårdshus med uteplats om 20 kvm på Hagagatan invid Odenplan!

Vacker sekelskiftestrea med radhuskänsla belägen i lugnt gårdshus anno 1905. Bostaden genomsyras av sobra material- och färgval som i kombination med charmiga sekelskiftesdetaljer skapar det perfekta boendet. Tidsenliga attribut återfinns som bland annat fint trägolv i original, takstuckaturer, höga golvsocklar, breda dörrfoder, vädringsbeslag och dörrtrycken. Bostaden har generös takhöjd om 3,2 m med stora fönster som ger genomgående luftig atmosfär och rikligt ljusflöde. Det väl tilltagna vardagsrummet har plats för soffgrupp och matplats. Smakfullt kök med gott om förvaring bakom vita fronter och integrerade vitvaror. Vidare bjuder bostaden på två bra sovrum varav det ena med utgång till bostadens uteplats om 20 kvm. På uteplatsen finns gott om plats för grillkvällar med familj och vänner. Smakfullt helkaklat badrum och välkomnande hall. Ett hem att trivas i!

Elegant sekelskiftesfastighet anno 1905. Här bor du i välskötta Brf Nejlikan 5 som är en äkta bostadsrättsförening med mycket god ekonomi som äger marken. Föreningen upplåter 17 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet (totalt 78 kvm) upplåts med hyresrätt som är en dold tillgång då den på sikt kan säljas av föreningen och kan ge stort kapitaltillskott vid försäljning samt 3 lokaler med hyresrätt som är en bra inkomstkälla. Till medlemmarnas förfogande finns en trevlig innergård med utemöbler, en gemensam tvättstuga samt cykel- och barnvagnsrum. Separat entré med cementerad ramp direkt till källaren och hiss för barnvagn och cyklar. Denna entré ligger till höger om huvudentrén.

Här bor ni mitt i hjärtat av eftertraktade Vasastan! Torget på Odenplan har de senaste åren genomgått ett lyft och blivit centrum av Vasastan med bästa möjliga kommunikationer vart man än ska i Stockholm. Listan på restauranger, caféer och pubar kan göras lång – här finns något för precis alla! Ta en helgbrunch på Greasy Spoon eller Café Pascal eller avnjut stans godaste tacos på Yuc. Föredrar du den Amerikanska stilen rekommenderar vi Austin Foodworks på Hagagatan. Två riktiga klassisker i kvarteren är Tranan eller Tennstopet. På bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns flera lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för barnfamiljen! I kvarteret finns också goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Odenplan. Är du sugen på en längre promenad kan du ta en runda i fantastiskt vackra Hagaparken - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats! Svårslagna kommunikationer med både tunnelbanans gröna linje samt pendeltåg med flera nedgångar. Här passerar även flera av innerstadsbussarna.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close