Kommande bostad

Haga, Västerås

Haga parkgata 21B

Pris enl ök
area icon Yta
  • 69 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 272 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1946
Haga parkgata 21B

Fin 2.5a i lugnt område!

Välkommen till denna fantastiska renoverade 2.5-rumslägenhet på Haga! Med en fin interiör och en mysig balkong erbjuder denna bostad den perfekta kombinationen av stil och komfort.

När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig och luftig atmosfär. Den nyligen renoverade interiören präglas av moderna ytskikt. Vardagsrummet är väl upplyst tack vare fina fönster som släpper in mycket naturligt ljus med utgång till balkong i högt läge. Det renoverade köket är utrustat med stilfulla köksluckor och generöst med förvaringsutrymme. Sovrummet är stort och fint med bra förvaring och plats för dubbelsäng, lilla sovrummet är perfekt som gästrum/ kontor med förvaring.

På Haga bor du i ett lugnt och grönskande område samtidigt som du bor med närhet till de flesta bekvämligheter. På gångavstånd nås kommunikationer, restauranger och matbutiker. Väljer du istället cykel eller bil tar du dig snabbt till Stenby med Stora Coop, systembolag och gym, MDU och ner till city samt tågstationen.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Haga parkgata 21B, Kommande i Haga, Västerås
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad