Såld

Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm

Gyllenborgsgatan 9

Slutpris: 2 100 000 kr

Gyllenborgsgatan 9

ACCEPTERAT PRIS
-Väldisponerad
-Populärt läge med goda kommunikationer
-Charmigt 20-tal
-Stabil förening som äger marken
-Direkt närhet till Rålambshovsparken Fridhemsplan
-God förvaring
-Stort vindsförråd

Varmt välkomna till en fantastisk 20-talsetta med god förvaring, behagligt ljus och optimal planlösning! Här bor du på en idyllisk och enkelriktad gata med närhet till det mesta. Trygg och stabil förening med låg skuldsättning och stora renoveringar bakom sig. Denna bostad kombinerar välvårdade originaldetaljer med stilrena ytskikt. Härliga egenskaper från byggåret med högt i tak och spröjsade fönster för att nämna ett par. Sovloftet, som har en rymlig garderob under sig, skapar mer yta att använda och bidrar till ett synnerligen effektivt utnyttjande av varje kvadratmeter. De härliga trapphusbalkongerna får många timmars sol. Till lägenheten disponeras ett större vindsförråd.

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Föreningen består av ca 550st bostadsrätter samt 44st kommersiella lokaler som är en väldigt bra inkomstkälla. Förening är välskött med god ekonomi och extremt låg belåning - uppgick enligt årsredovisningen 2020 till 1337kr/kvm. I föreningen finns två gästlägenheter, en mindre och en större. De lummiga innergårdarna erbjuder tillgång till uteplatserna med grill. En rymlig hobbylokal för de boende som kan användas till att tex snickra och måla, belägen på Geijersvägen 10. Dessutom finns cykelrum, ett stort soprum med grovsopor och sortering samt ett motionsrum.
Till respektive lägenhet i föreningen fins nyttjanderätt till ett vindsförråd och utöver detta finns det möjlighet till extra källarförråd.
För mer information besök gärna föreningens informativa hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/kalkonen/

Området kring Thorildsplan är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten. En minuts gångväg till Thorildplans tunnelbana där gröna linjen går och 3 minuters gångväg till busshållplats Lindhagensgatan. Dessutom finns på bekvämt gångavstånd Rålambshovsparken som sommartid är en av Stockholmarnas mest populära oaser med mängder av rekreationsmöjligheter. I området finns flertalet restauranger med bl.a. de populära restaurangerna Piren, Indian Garden, Lily´s Burger, Texas Longhorn och Primo Ciao Ciao. Mycket nära till Lindhagens Galleria med ICA Maxi, som är en av innerstans bästa matbutiker. Gallerian inhyser också systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m. Det är även nära till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med dess stora utbud av butiker, caféer och restauranger.

Mattias Nilsson
Ansvarig mäklare

Mattias Nilsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
Jonatan Werner
Assisterande mäklare

Jonatan Werner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jonatan

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gyllenborgsgatan 9, Såld i Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close