Såld

Lövstabruk, Tierp

Gustavsbo 216

Slutpris: 1 095 000 kr

Gustavsbo 216

Vinterbonat fritidshus i fint skick för dig som söker lugn och ro!

Efter en rofylld bilfärd utmed vackra landsvägar där man bland annat passerar Örby Hus slott och flertalet charmiga gårdsbutiker når du detta fina fritidshus i naturnära omgivning! Vinterbonat i fint skick och med möjlighet att vistas i huset året om tack vare öppen spis och en luftvärmepump som både ger värme och kyla beroende på årstid. Huset ligger i ett lugnt läge i slutet på allmän väg, passar perfekt för dig som vill koppla av från vardagen 10 km från Lövstabruk i liten by vid skogssjö. Ett 25-tal hus med en blandning av bebodda gamla torp och nyare fritidshus. Kvällspromenaden runt byn tar ca 30 min. Längre cykelavstånd till anlagt bad.

Genomgående uppgraderat och välskött hus med t.ex. bytt tak, badrum med dusch, ett praktiskt pentry och hög trivselfaktor från den öppna spisen. Stor altan i perfekt söderläge med plats för både matgrupp och loungemöbler. Ett hus perfekt för dig som söker ett fritidsboende eller en bostad med avskilt läge. Dessutom utan projekt som måste startas då detta objekt är i genomgående rustat skick direkt!

Stor tomt som delvis består av gräsmatta med plats för lek och spel med barn och barnbarn. Ett bra förråd med redskapsbod och plats för t.ex. utemöblerna och gräsklipparen.

Lövstabruk är en riktig pärla bland vallonbruken i norra Uppland och är levande året om med evenemang, konserter och både värdshus och café. I Lövstabruk finns även badplats, men vill man ha större bad finns Berkingebadet med äventyrsbad cirka 20 km bort eller Ängskärs camping vid havet. Bara 30 min bilväg till sommarstaden Öregrund.

Fastigheten nås med bil från Uppsala och Gävle på ca 1 h och Stockholm på under 2 h tack vare närheten till E4:an.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gustavsbo 216, Såld i Lövstabruk, Tierp
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad