Till salu

Porslinskvarteren, Värmdö

Gustavsbergs allé 20

  • price tag icon 6 155 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 350 000 kr Accepterat pris
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 64,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 155 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2017
Gustavsbergs allé 20

Väldisponerad och stilren 2a med genomgående ljusinsläpp och uteplats i soligt läge mot innergård

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning.

Välkommen till denna fina lägenhet på Gustavsbergs Allé 20 i populära området Porslinskvarteren. Här bor du med genomgående ljusinsläpp och uteplats i ett ombonat och soligt läge mot föreningens fina innergård. Interiörmässigt är bostaden stilren med ljusa ytskikt, mattlackad ekparkett, rostfria vitvaror samt kakel och klinkers i vitt och grått. Den är inbjudande och genomtänkt planerad med generösa sällskapsytor och rum. I vardagsrummet har du förslagsvis plats för både matbord tillsammans med soffgrupp för en socialare känsla. Alternativt kan du skärma av vardagsrummet med en glasvägg för att skapa ett till sovrum. Utöver förvaringsmöjligheterna i bostaden så finns ett exteriört förråd på vinden med hiss hela vägen upp och garage finns lättåtkomligt under innergården.

I Porslinskvarteren bor du med gångavstånd till allt från trevliga restauranger, gym och mataffärer till härliga promenadstråk vid natur och hav! Fina Kattholmen har en gästhamn för båtar, minigolf och restaurang med festligheter. Förskolor finns runt knuten och flertalet låg- till högstadieskolor finns runtom i Gustavsberg. Med buss från den närliggande hållplatsen tar du dig in till Slussen på ca 25 minuter. Under rusningstid går även direktbussar till T-centralen och Medborgarplatsen.

Intresseanmälan
Morgan Flodman
Ansvarig mäklare

Morgan Flodman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Morgan
Johan Wahlberg
Assisterande mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

previous slide
next slide
Planlösning från Gustavsbergs allé 20, Till salu i Porslinskvarteren, Värmdö Planlösning från Gustavsbergs allé 20, Till salu i Porslinskvarteren, Värmdö
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad