Såld

Solna/Råsunda, Solna

Gustafsvägen 6

Slutpris: 2 750 000 kr

Gustafsvägen 6

PERFEKT BOSTAD I HÖGT LÄGE MED BALKONG!

En välplanerad lägenhet högt upp i huset med social planlösning och väl tilltagna ytor. Belägen i en fastighet från 30-talet med många tidstypiska detaljer bevarade i läge mot lugna Gustafsvägen.

- Populärt område med flertalet restauranger
- Närhet till pendeltåget som tar dig in till city på mindre än 10 minuter
- Gångavstånd till såväl Näckrosens som Solna Centrums tunnelbanestation
- Flertalet bussar strax utanför dörren som bland annat tar dig till Odenplan
- Gångavstånd till Mall of Scandinavia och Arenastaden
-COOP beläget ca 30 meter från porten
-Solid förening med god ekonomi
-Större renoveringar utförda
-Högt upp i huset
-Balkong i bästa läge
-Lättmöblerat

Belägen i en 30-tals fastighet erbjuder lägenheten mycket av dess charm. Generös takhöjd och djupa fönsternischer är bara några av de detaljer som sätter prägeln på detta hem. Lägenheten erbjuder stora fönsterpartier som skänker ett härligt ljus till bostaden.

På Gustafsvägen 6 blir du en del av Brf Gustafslandet som är en trygg och solid förening. Låga avgifter och låg belåning i en förening som äger marken. Föreningen består av 21 lägenheter. Föreningen har utfört majoriteten av alla större renoveringar och har en fastighet i fint skick. Föreningen har heller inga planerade avgiftshöjningar.

Här bor du på en oerhört populär adress i Råsunda med bara några minuters promenad till kommunikationer och livsmedelsbutiker. Det är även promenadavstånd till Mall of Scandinavia och gillar ni natur når ni trevliga promenadstråk runt Råsta- och Lötsjön genom en kort promenad.

-En personlig favorit i området för den aktive är att ta en promenad eller löptur runt sjöarna som du når på bara några minuters promenad.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gustafsvägen 6, Såld i Solna/Råsunda, Solna
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close