Såld

Järla sjö, Nacka

Gustaf De Lavals Väg 6

Slutpris: 2 875 000 kr

Gustaf De Lavals Väg 6

Välkommen till denna rymliga 2a högst upp i den historiska fabrikslokalen i Järla sjö.
Bostaden håller hög standard med påkostade materialval med en takhöjd på hela 3,25m vilket skapar en härlig rymd, den industriella känslan som bevarats ger bostaden karaktär.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den rymliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor. Från hallen når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet är luftigt med ett vackert ljusinsläpp från två stora fönster. Här finns gott om plats för soffgrupp och tv-möbler. Den öppna planlösningen ger en stor social yta mellan vardagsrum och kök med plats för matbord. Köket är smart planerat med stora arbetsytor på den vackra bänkskivan och bra förvaring i skåp. Köket är utrustat med spishäll, ugn, kyl/frys och integrerad diskmaskin.

Bostadens sovrum är väl tilltaget och här får man plats med dubbelsäng. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob.

Badrummet är stort och helkaklat med vitt kakel på väggarna och grått klinker. Badrummet är utrustat med wc, dusch, handfat med kommod, spegelskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk och överskåp.

- Toppfräscht
- Bara att flytta in
- Unik industriell känsla
- Slående takhöjd om 3,25m
- Bastu, spa samt gym i föreningen.
- Närhet till natur och bad
- 10 minuter till slussen
- Planerad tunnelbanehållplats

Oscar Wittberg
Ansvarig mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gustaf De Lavals Väg 6, Såld i Järla sjö, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad