Kommande bostad

Gunsta, Uppsala

Gunstavägen 17

Pris enl ök
Gunstavägen 17

Nu finns chans att förvärva tomt om ca 1 340 kvm i ett fantastiskt läge i populära Gunsta!

Nu kan du sluta leta... Här kan ni bygga ert eget drömboende och njuta av ett härligt och charmigt område med naturens lugn samtidigt som man har 10 min med bil till Uppsala. 3 st tomter under avstyckning om ca 1 220 - 1 528 kvm, varav en är redan såld. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Kommunalt vatten och avlopp, anslutningsavgifter bekostas av köpare.
Vi har tillsammans med Myresjöhus tagit fram förslag på passande hus. Däremot är fastigheterna inte bundna till Myresjöhus utan det är fritt att anlita valfri husleverantör.

I Gunsta bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på ca 10 minuter tar dig in till Uppsala med bil. Området har bra kommunikationer och kollektivtrafiken trafikerar sträckan mot både Uppsala och Almunge. För den som föredrar att cykla finns det en modern cykelväg längsmed vägen. Under sommarsäsongen går också museijärnvägen Lennakatten från Uppsala förbi Gunsta och ända till Faringe.

Området består idag främst av villabebyggelse från senare delen av 1900-talet. Området är känt för sin närhet till skog och vatten och populära rekreationsområden som Fjällnoraområdet, sjön Trehörningen och Vedyxaskogen som alla är välbesökta av uppsalaborna. Båt, bad samt fiske ges möjlighet vid både Fjällnorabadet, Funbosjön och Länna. Vid Fjällnora kan man även hyra kanot och båt och njuta av välplogade skridskobanor vintertid.

I dag finns det tre förskolor i området samt grundskola i närliggande Funbo som är från förskoleklass till årskurs tre. Södra Gunsta kommer att fortsätta växa under de närmsta åren i enlighet med kommunens översiktsplan. Här planerar man för ett nytt centrum och service samt även nya förskolor, grundskola parker samt idrottshall. Se kommunens hemsida för mer information: https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/bostader/

Möjlighet finns att fritt besöka fastigheten och kika på omgivningarna men ring gärna mäklaren för mer information först.
Rivningslov finns för befintliga hus på fastigheten och kommer att bekostas av säljaren.

Förslag på byggnation från Myresjöhus
https://www.myresjohus.se/husmodeller/morgonstjarna/

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller [email protected]!

Intresseanmälan

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Vatten och avlopp

Försäkring

Grundinformation

Tomt

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad