Såld

Östermalm - Karlaplan, Stockholm

Gumshornsgatan 9

Slutpris: 5 550 000 kr

Gumshornsgatan 9

Topprenoverad lägenhet på attraktiv adress invid Karlaplan med balkong och generös takhöjd

Belägen i härlig 30-tals fastighet invid Karlaplan finner du här en lägenhet som bjuder på attribut som detaljer i original, vacker fiskbensparkett och balkong i lugnt och grönskande läge.

-Genomgående gott skick
-Balkong i lugnt läge
-Insynsskyddat läge
-I bästa läge invid Karlaplan
-Närhet till kommunikationer
-Låg avgift
-Lågt belånad förening

En lägenhet som bjuder på attribut som detaljer från funktionalismen så som det stora fönsterpartiet och fiskbensparkett. I ett insynsskyddat läge precis invid Karlaplan hittar du utan tvekan en av de mest välplanerade lägenheterna om 38 kvm. Hela bostaden är i toppskick med renoverat kök och badrum samt fina ytskikt. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum erbjuder en trevlig social yta för sociala sammankomster. Balkong i anslutning till vardagsrummet erbjuder härligt umgänge såväl ute som inne i bostaden. Lägenheten har också en rymlig klädkammare för exemplarisk förvaring. Ett helkaklat badrum i stilrena materialval samt ett rymligt sovrum som rymmer en stor dubbelsäng som stängs igen genom skjutdörr. Här vaknar man till fågelkvitter mot lugna gårdar omgiven av grönska och med ett fantastiskt ljusinsläpp från generösa fönster med djupa nischer. Garderob med tvättmaskin finns installerad om inte den väl tilltagna tvättstugan i huset vill användas.

Som en del av föreningen Brf Gumshornet bor du i en äkta förening som består av hela 198 bostadsrätter samt 8 lokaler. Fastigheten är byggd 1930-1931 och har genomgått majoriteten av de stora renoveringarna och inga planerade avgiftshöjningar finns. Dessutom är föreningen väldigt välskött med en stark ekonomi och låg belåning.

Gumshornsgatan 9 finner vi på ett oslagbart läge invid Karlaplan som erbjuder all tänkbar service, mysiga kvarterskrogar, caféer samt natursköna och vackra Djurgården. Belägen i oasen Gumshornet som kännetecknas för sin gröna innergård helt skyddad från trafiken på Styrmansgatan och Narvavägen. Här finns gott om kommunikationer med innerstadsbussar samt T-bana från Karlaplan eller Stadion. Med få minuters promenad infinner man sig nere på Strandvägen och Stureplans citypuls

-En personlig favorit i området är att ta en morgonpromenad runt Kungliga Djurgården där det bästa av alla världar kring såväl natur som vatten strålar samman.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Gumshornsgatan 9, Såld i Östermalm - Karlaplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close