Till salu

Långvik, Värmdö

Gubbdalsvägen 10

Nästa visning
calendar icon måndag 24 juni 18:00 - 18:45
  • Friliggande villa
5 695 000 kr Eller högstbjudande
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 158 m2 boarea
  • 2 026 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1975/2010
Gubbdalsvägen 10

Med närhet till strand- & klippbad i svårslagen skärgårdsmiljö

Välkommen till familjevänliga Långvik och denna rymliga villa med generösa umgängesytor och upp till fyra sovrum.

Huset har ett högt fritt läge. Planlösningen är väl genomtänkt med fokus på rymliga umgängesytor och extra tilltagen takhöjd på det övre våningsplanet med upp till hela 320 cm i nock. Kök, matplats och vardagsrum disponeras i fil. I anslutning återfinns allrum med plats för TV-häng samt fyra rymliga sovrum. Därtill ett rymligt badrum med ytor för klädvård, gästtoalett samt bra förvaring i dubbla klädkammare.

I söder omsluts huset av en generös altan med solsäkert läge och bra ytor för såväl matgrupp som solsängar och loungemöbler. Läget är fritt med utsikt över trädgården med sina böljande gräsytor. I tomtgräns mot norr kliver man rakt ut i orörd naturmark rika på bär, svamp och vandringsleder.

Solcellsanläggningen om hela 60 kvm borgar för låga driftskostnader. Under helåret 2023 utvann den en elproduktion om ca 8900 kWh.

I områdets utkast utmed Säbyviken återfinns strand- och klippbad samt samfällighetens båtklubb där man som fastighetsägare har rätt till båtplats. Med båt har man direktaccess ut till mellersta skärgården med populära utflyktsmål som Sandhamn och Rögrund.

Vidare ut genom Säbyviken hägrar Björnö Naturreservat samt Björkvik med populära stränder och bistro där långa luncher och middagar kan intas med utblick över skärgården. Här återfinns även några av Stockholms mest populära stränder vackert inbäddade i karg skärgårdsnatur.

Björnö Naturreservat blir ett naturligt utflyktsmål med sina strövområden, stränder och klippbad. Här finns även snorkelled och utsiktstorn med panoramavy ut över skärgården samt möjlighet att hyra kajak och paddla ut bland öarna.

Björkviksvägen i områdets utkant trafikeras av motorvägsbuss 429. Bussresan till Slussen tar ca 40 minuter, med bil tar ca 30 min. Vid Brunn samt Värmdö Marknad finns infartsparkering varifrån motorvägsbussar avgår var tionde till femtonde minut beroende på tidpunkt på dagen.

I Brunn finns välsorterad mataffär, café, pizzeria, hårstudio, bensinstation samt förskola och skola (F-åk9). Närmsta förskola nås inom ett par minuters promenad från huset.

Ingarö IF:s erbjuder ungdomsverksamhet inom bland annat fotboll, innebandy, gymnastik och bordtennis. Vidare erbjuder Ingarö Golfklubb två 18-hålbanor, Skogen och Ängen, med blandad svårighetsgrad i vacker skärgårdsmiljö.

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! måndag 24 juni, 18:00 - 18:45
Anmäl mig
Johan Wahlberg
Ansvarig mäklare

Johan Wahlberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Johan
Sophie Palmstierna
Assisterande mäklare

Sophie Palmstierna

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sophie

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Gubbdalsvägen 10, Till salu i Långvik, Värmdö Planlösning från Gubbdalsvägen 10, Till salu i Långvik, Värmdö

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad